Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA Constanța Nu se mai oprește apa în Palazu Mare. Iată de ce

ro

27 Nov, 2023 15:11 839 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, lucrările pregătitoare de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă din cartierul Palazu Mare, au fost mult îngreunate și nu s-a reușit finalizarea acestora în timp util.

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, lucrările pregătitoare de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă din cartierul Palazu Mare, au fost mult îngreunate și nu s-a reușit finalizarea acestora în timp util. În această situație, nu se mai oprește apa consumatorilor din cartierul Palazu Mare, mâine, 28 noiembrie 2023, transmite un comunicat din partea RAJA SA.

Lucrarea propriu-zisă de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, lucrările pregătitoare de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă din cartierul Palazu Mare, au fost mult îngreunate și nu s-a reușit finalizarea acestora în timp util. În această situație, nu se mai oprește apa consumatorilor din cartierul Palazu Mare, mâine, 28 noiembrie 2023.

Lucrarea propriu-zisă de sectorizare la nivelul sistemului de alimentare cu apă se amână pentru o dată ulterioară, ce va fi comunicată în timp util, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Ce localități sunt încă rămase fără apă, în județul Constanța, ca urmare a codului roșu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii