Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Sediul Engie din Constanța va fi închis cu ocazia zilei de Sfânta Maria

ro

06 Sep, 2023 10:56 936 Marime text

 
  • Ziua de 8 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare.

Centrele de relaţii cu clienţii ale ENGIE Romania vor fi închise vineri, 8 septembrie, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial. De asemenea, serviciul de call-center național va fi indisponibil.

Amintim că sediul ENGIE din Constanța se află pe strada Vasile Pârvan, numărul 16 și va fi închis cu prilejul zilei de 8 septembrie. 

Ziua de 8 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei, conform prevederilor contractului colectiv de muncă în vigoare.

Informațiile privind situația facturilor emise, consumul, soldul înregistrat sau alte aspecte utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE, pe site-ul engie.ro sau prin intermediul aplicației mobile ce poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.
 

„De asemenea, clienții pot transmite solicitări online prin intermediul formularului de contact, disponibil pe site-ul companiei.
 
Începând luni, 11 septembrie, centrele de relații cu clienții și serviciul de call-center revin la programul normal de funcţionare, disponibil pe engie.ro“, transmit reprezentanșii Engie România. 

Citește și:

Programul ENGIE Romania de Sf. Maria
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii