Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Programul ENGIE Romania de Sf. Maria

ro

11 Aug, 2023 12:22 1125 Marime text
Sursă foto: ENGIE Romania
  • Centrele de relații cu clienții ENGIE Romania vor fi închise marți, pe 15 august 2023, cu excepția punctului de vânzare din Băneasa Shopping City din București.
 
ENGIE Romania  informează că centrele de relaţii cu clienţi vor fi închise marți, 15 august 2023, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului obișnuit al centrului comercial.  De asemenea,  serviciul de call-center național va fi indisponibil.
 
Începând de miercuri, 16 august 2023, centrele de relații cu clienții și serviciul de call-center revin la programul uzual de funcţionare.
 
Despre ENGIE Romania
 
Grupul de companii ENGIE Romania activează în următoarele domenii de activitate: distribuţie şi furnizare de gaze naturale, producție din surse regenerabile și furnizare de energie electrică, precum și soluții verzi și servicii tehnice pentru instalaţii de gaze naturale şi centrale termice. ENGIE Romania şi filialele sale deservesc un portofoliu de 2 milioane de clienţi, operează o reţea de distribuţie de circa 22.600 km, deţin o capacitate de producție din surse verzi de 120 MW şi au 4.200 de angajaţi.

Citește și:

MApN, anunț important despre programul de Ziua Marinei la Constanța! Detalii despre fiecare eveniment organizat pe litoral
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii