Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:25 12 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, lucrări la carosabil! Se circulă în condiții de ceață pe Autostrada A2

ro

24 Oct, 2019 07:57 844 Marime text
Se circulă în condiții de ceață pe Autostrada A2 București – Constanța, în Capitală și pe numeroase artere importante din județe precum Bacău, Suceava, Neamț, Harghita, Covasna, Constanța, Tulcea, Ilfov, Buzău, Ialomița, Dâmbovița, Teleorman, Giurgiu sau Prahova.

„Din acest motiv, pentru a preveni evenimentele nedorite, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu efectueze manevre periculoase în trafic şi să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de vehiculele dinainte”m transmite Infotrafic.

Din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă, sunt impuse mai multe restricţii de circulaţie, astfel:

Pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 120 – 111, în zona localităţii Perişoru, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de mentenanţă a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Bucureşti pe celălalt sens, iar traficul se desfăşoară pe o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până la data de 15.11.2019.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti, judeţul Ilfov, şi 64 - 70, între localităţile Lehliu Gară şi Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe celălalt sens, unde traficul se va desfăşura pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă până în cursul lunii noiembrie.

Ti-a placut articolul?

Comentarii