Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonie de culori în mai multe zone de interes public din Constanța. Unde puteți admira florile plantate (GALERIE FOTO)

ro

15 Jun, 2022 10:29 1216 Marime text
Plantări, foto: PMC 26.000 de flori au fost plantate în mai multe zone de interes public din Constanța.
 
Constănțenii dar și turiștii se vor bucura de o adevărată armonie de culori când vor iesi la plimbare.
 

Mediul înconjurător este un domeniu important pentru fiecare dintre noi, fie că vorbim de sănătate, fie că vorbim din punct de vedere estetic sau peisagistic., punctează reprezentanții Primăriei Constanța. 

 
Zilele acestea, echipele Direcției Generale Gestionare Servicii Publice împreună cu cele ale firmelor prestatoare și persoanele care beneficiază de venitul minim garantat au întreprins o acțiune comună de plantare flori și de îngrijire plante în mai multe locuri din municipiul Constanța: Comandamentul Flotei, Muzeul “Ion Jalea’, Parc Tăbăcărie, Lupoaică, Centrul de Scafandri.
 
De asemenea, personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrjire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș.

 Plantări, foto: PMC

Trebuie să fim cu toții conștienți că problemele de mediu și de curățenie nu pot fi rezolvate de la sine și avem nevoie de sprijinul tututor. Împreună putem contribui la buna gospodărire a orașului printr-un comportament public civilizat.
 
Facem un apel să protejați spațiul verde, iar în situația în care constatați fapte antisociale de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic să sesizați acest lucru la numerele de telefon:0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța., precizează Primăria Municipiului Constanța, prin intermediul unui comunicat oficial.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii