Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARBDD Acțiuni de control și ecologizare în zona Somova-Parcheș (galerie foto)

ro

24 Sep, 2020 21:41 1873 Marime text
  • S-au aplicat sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat reglementările legale privind accesul și circulația rutieră în perimetrul RBDD, iar autoturismele implicate au fost evacuate de pe traseele neautorizate.
În cursul zilelor de 22-24 septembrie 2020, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD), prin intermediul inspectorilor ecologi zonali, a inițiat pe raza Complexului Somova-Parcheș o serie de acțiuni de verificare a respectării prevederilor legale privind accesul în zonă, în mod special cel rutier, pescuitul recreativ/sportiv și asigurarea salubrizării locurilor de pescuit.

Totodată, au fost desfășurate și acțiuni de ecologizare a zonei. Au fost adunate deșeuri abandonate totalizând 65 de saci menajeri de 240 l, care au fost ulterior transportați și depozitați în locurile special amenajate și autorizate din localitatea Somova.

S-au aplicat sancțiuni contravenționale celor care nu au respectat reglementările legale privind accesul și circulația rutieră în perimetrul RBDD, iar autoturismele implicate au fost evacuate de pe traseele neautorizate. De asemenea, au fost sancționați și cei care nu au asigurat salubrizarea zonelor de pescuit recreativ/sportiv precum și cei la care s-au găsit exemplare de pește subdimensionat. Tot peștele subdimensionat a fost eliberat în apă.

Sursa foto: Facebook/ Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii