Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiții în Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea. Lucrări la terminalul de pasageri, la drumurile de acces, dar și parcări pentru autoturisme

ro

07 Aug, 2021 17:25 2334 Marime text
  • Investiția va fi propusă spre finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient.
În cadrul ședinței ordinare din luna iulie, consilierii județeni au aprobat documentația tehnică pentru proiectul „Modernizare și extindere terminal pasageri. Modernizarea platformei de îmbarcare – debarcare și a căii de rulare Alfa (construite în 1973). Construire platformă dedicată activităților de degivrare / antigivrare aeronave“.

Valoarea totală a proiectului este de 144.141.948,12 cu TVA, iar sumele privind cheltuielile conexe ce pot apărea pe durata implementării proiectului vor fi asigurate din bugetul Regiei Autonome Aeroportul „Delta Dunării“ Tulcea.

Investiția va fi propusă spre finanțare în cadrul Programului Operațional Infrastructură Mare 2014-2020, Axa Prioritară 2 Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil și eficient.

Concret, este vorba despre lucrări la terminalul de pasageri, la drumurile de acces, dar și parcări pentru autoturisme, extinderea platformei de îmbarcare-debarcare, amenajarea suprafeței nivelate a benzii căii de rulare și la suprafața de deservire a echipamentelor handling.

Durata de implementare a proiectului este de 23 de luni, din care durata de execuție a lucrărilor este de 20 de luni și durata realizării proiectului tehnic este de trei luni.

Sursa foto: Facebook/ Consiliul Județean Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii