Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aproximativ 50 kg heroină descoperite ascunse în cabina unui camion la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat (galerie foto)

ro

25 May, 2020 16:41 1507 Marime text
  • Aproximativ 50 kg heroină au fost descoperite  ascunse în cabina unui camion la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat.
  • În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 25.05.2020, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului S.I., cetățean bulgar, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

În cauză s-a stabilit că, la data de 24 mai 2020, inculpatul S.I. s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat - județul Dolj, pe sensul de intrare în România din Bulgaria, la volanul unui autocamion. Cu ocazia efectuării controlului specific, polițistii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat au descoperit în cabina autocamionului, într-o geantă de voiaj ascunsă printre bagaje şi sacoşe cu mâncare, mai multe pachete ce conțineau aproximativ 50 kg de heroină, cu o valoare de piață de aproximativ 1.500.000 euro.

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova.

Se face precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Sursa foto: Poliția de Frontieră -DIICOT
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii