Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apple va începe să vândă piese de schimb pentru repararea Iphone-urilor

ro

17 Nov, 2021 18:20 1282 Marime text
  • Apple Inc va vinde piese de schimb publicului larg pentru prima dată.
  • Programul va demara la începutul lui 2022 în Statele Unite şi ulterior va fi extins în mai multe ţări.

Grupul american Apple Inc a anunţat miercuri că pentru prima dată va începe să vândă publicului larg piese de schimb şi unelte pentru ca oamenii să-şi repare unele dintre telefoanele iPhone şi computere Mac, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Acest anunț vine după ani de presiuni din partea grupurilor de consumatori, care au determinat Apple să ofere un acces larg la manualele de reparaţii şi la componente originale.

Acum, clienţii companiei americane vor putea să cumpere acele componente direct pentru a face propriile lor reparaţii, după citirea instrucţiunilor. Magazinul online va începe cu aproximativ 200 de piese de schimb şi unelte pentru rezolvarea celor mai obişnuite probleme ale ecranelor, bateriilor şi camerelor modelelor iPhone 12 şi 13. Ulterior, programul va fi extins la computere Mac.

Apple a informat că programul va demara la începutul lui 2022 în Statele Unite şi ulterior va fi extins în mai multe ţări.

Smartphone-ul iPhone este cel mai important produs al Apple. În luna septembrie, Apple Inc a lansat iPhone 13.

Despre Apple Inc
 
Apple Inc este o companie din Silicon Valley cu sediul în Cupertino, California. Cunoscută mai ales pentru proiectarea dezvoltarea și comercializarea electronicelor de consum, software de calculator și a serviciilor online, conform wikipedia.

Este considerată a fi una dintre cele 5 (Big Five) cele mai mari companii de tehnologia informației din USA, pe lângă Amazon, Google, Microsoft și Facebook.

Printre produsele și serviciile cele mai cunoscute și de succes, se numără: iPhone, iPad, iPod, Mac și iTunes.

În 1976, Steve Jobs și Steve Wozniak au pus bazele unei companii de produse electronice într-un garaj închiriat din orașul Palo Alto, în sudul Californiei. Acest garaj a fost și punctul de plecare a ceea ce urma să devină curând zona de înalte tehnologii „Silicon Valley

Sursă foto: Pixabay
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii