Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Esca a inaugurat primul magazin Melkior în Constanţa (galerie foto)

ro

10 Dec, 2010 02:32 12938 Marime text
melkior.jpgVedeta Pro TV Andreea Esca, împreună cu soţul său, Alexandre Eram, au inaugurat primul magazin Melkior, în complexul comercial Tom.

Pe rafturile magazinului se pot găsi produse profesionale de machiaj, îngrijire a părului, unghiilor, dar şi de îngrijire corporală. Cam tot ce îşi poate dori o femeie care ştie să aibă grijă de ea. Andreea Esca s-a simţit ca acasă în magazinul proaspăt deschis şi a arătat celor prezenţi care sunt produsele oferite de Melkior pe care le foloseşte zi de zi.

„Nu pot să vă dau prea multe date despre business, pentru că de asta se ocupă soţul meu. Pot să vă spun că eu cred că este un magazin extrem de potrivit în general pentru femei şi în special pentru femeile din Constanţa, care sunt foarte cochete şi foarte frumoase. Eu ştiu, pentru că tatăl meu a lucrat la Centrala Nucleară de la Cernavodă şi a stat toată viaţa aici. Aşa că ştiu ce se întâmplă în Constanţa de multă vreme şi cred că este un magazin potrivit, pentru că o femeie care are grijă de ea poate găsi într-un singur magazin absolut orice, de la vopsea de păr, ojă, perii, cremă de faţă, săruri de baie, pile, adică absolut orice ţi-ai dori să ai acasă. Absolut toate produsele sunt profesionale. În principal, sigur că saloanele sunt cele care cumpără, pentru că ştiu exact despre ce este vorba, dar credem că este momentul ca şi oamenii care nu au posibilitatea să ajungă într-un salon specializat să poată avea acasă produse profesionale pe care să le folosească singuri", a declarat Andreea Esca. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să-şi arate preferinţele în materie de produse cosmetice. Şi, după cum ne-a arătat, este o femeie care ştie să se îngrijească: „Eu folosesc foarte multe produse de aici: oja de la Peggy Sage o folosesc de foarte mulţi ani, lapte demachiant cu vitamine de la Peggy Sage - lapte demachiant folosesc foarte mult, pentru că în fiecare seară mă demachiez după jurnal - şi o loţiune tonică de la Peggy Sage. Din gama Thalion, care este cu alge de mare şi pe care am descoperit-o de curând, folosesc cremele hidratante pentru faţă, pentru corp şi pentru contur de ochi. Sunt foarte, foarte bune. Şi mai există la Thalion un fel de scrub care are o aromă extraordinară".

Soţii Eram au inaugurat primul magazin purtând acest nume în 2006, sub forma unui concept-store, pe calea Victoriei din Bucureşti. De asemenea, cei interesaţi pot accesa şi magazinul online www.melkior.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii