Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amendă de 15.000 de lei aplicată de comisarii Gărzii de Mediu pentru neregulile de pe șantierul de pe strada Cuza Vodă Constanța (GALERIE FOTO)

ro

29 Jun, 2023 11:15 989 Marime text
Sursa foto: Garda de Mediu ConstanțaComisarii Gărzii de Mediu Constanța au efectuat verificari în municipiul Constanța, pe strada Cuza Vodă, unde se realizează lucrări de reabilitare a rețelei de distribuție apă potabilă.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Mediu Constanța s-au constatat depozitări de deșeuri inerte neacoperite și neeliminate la timp, care au generat emisii de pulberi antrenate in atmosfera de trafic si de vant, ceea ce a creat disconfort în vecinătate.

„Societatea a fost sancționată cu amendă de 15.000 lei pentru neluarea măsurile ce se impun în vederea limitării emisiilor de poluanți în atmosferă“ - au mai precizta reprezentanții Gărzii de Mediu Constanța.

În replică, reprezentanții SC RAJA SA au precizat că amplasamentul la care se face referire a fost predat constructorului în luna martie.

„Lucrările de execuție au fost demarate la începutul lunii iunie 2023, în cadrul contractului de lucrări CL 3B1,3B2 și 3B3 – Reabilitare rețea distribuție apă potabilă pe strada Cuza Vodă, în valoare de aproximativ 835.000 lei. Din momentul predării amplasamentului către constructor, toate obligațiile legate de Planul de gestionare a deșeurilor din activitățile de construire și/sau desființare revin constructorului, care este responsabil și de respectarea legislației pe parte de protecția mediului“ - au mai precizat reprezentanții SC RAJA SA.


Citește și: 

Controlul planificat al Gărzii de Mediu Constanța la șantierul naval din Mangalia, finalizat cu o amendă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii