Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alertă la pompieri Locomotivă deraiată în Constanţa (galerie foto + video)

ro

27 Aug, 2019 13:47 3983 Marime text
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea din judeţul Constanţa a fost sesizat cu privire la faptul că o locomotivă a deraiat.

Evenimentul a avut loc pe podul I. C. Brătianu din Constanţa.

Conform purtătorului de cuvânt al ISU Constanţa, nu sunt victime. Locomotiva nu tracta vagoane. 

Sunt două locomotive, una dintre ele a sărit de pe şine.  Nu este răsturnată și nu sunt probleme deosebite, a mai transmis ISU Constanţa.

Din informaţii, se pare că este vorba despre un operator privat cu sediul la Ploiești, Vest Trans Reil, care deține locomotive și le închiriază.
În cazul de față, lui GFR. 

Locomotiva a deraiat în zona “Triunghiul Bermudelor”, unde pe vremuri era un triunghi feroviar și acum e o linie interoperabilă care aparține GFR.

Este deja a treia deraiere din ultimele luni. Nu e nici un pericol pentru casele de sub pod. Pericolul constă în faptul că Regionala CF și GFR nu fac reparații la această linie. 

Este vorba despre două locomotive cuplate care circulau fără vagoane în spate. Erau dirijate, de la Palas, la  stația Constanța Marfuri, unde GFR are un punct de remizare. Mai exact ieșiseră de pe un tren, lăsaseră vagoanele și s-au cuplat între ele, fiind trimise pentru remizare la Constanța Mărfuri .

A deraiat o osie din cele șase ale primei locomotive, din cauza unei șine cu defecțiuni. Nu afectează nici circulația feroviară, nici pe cea rutieră

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii