Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenți economici din Mangalia, verificați de polițiști. Ce amenzi au aplicat oamenii legii

ro

15 Apr, 2022 15:00 1107 Marime text
Acțiuni ale polițiștilor, pe linie economică, foto: Poliția Sibiu
  •  Acțiuni ale polițiștilor, pe linie economică
 
În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Medgidia au efectuat verificări la 3 agenți economici din municipiul Medgidia și orașul Cernavodă, în vederea prevenirii și combaterii faptelor din domeniul comerțului cu produse din pescuit și acvacultură.


Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 21.500 de lei, ambele la OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.


De asemenea, față de una dintre societățile comerciale a fost luată măsura suspendării activității, până la dotarea punctului de lucru cu aparate electronice fiscale.



Totodată, polițiști din cadrul Biroului de Investigare a Criminalității Economice Mangalia au efectuat verificări la 5 agenți economici din municipiul Mangalia, în vederea prevenirii și combaterii faptelor din domeniul comerțului cu produse din pescuit și acvacultură.
 

 În urma activităților, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei, ambele la OUG 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale., a mai precizat IPJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii