Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:46 24 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afaceri Constanța Via Grande Company SRL, câștigătoarea unui contract de concesiune atribuit de Primăria Mihail Kogălniceanu

ro

14 Sep, 2023 15:47 1412 Marime text
Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, a atribuit un contract de concesiune a unor bunuri imobiliare proprii către SC Via Grande Company SRL.

Durata contractului este de 25 de ani.

Criteriul utilizat pentru determinarea ofertei câştigătoare a fost cel mai mare nivel al redevenţei. Nivelul redevenţei este de 2.700 euro/an la care se adaugă TVA.

Data informării ofertanţilor despre decizia de stabilire a ofertei câştigătoare a fost data de 28.07.2023.


Despre SC Via Grande Company SRL
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 14 septembrie 2023, societatea are sediul pe Calea Chișinăului, Iași, județ Iași.  

Firma are ca obiect de activitate extracția pietrișului și nisipului, extracția argilei și caolinului.

Asociați sunt Baietrau Ion și Ștefan Maria. Administrator este Jitariuc Silviu Nicușor. Baietrau Ion apare și în firmele HG Employ SRL, Demo Idil Construct SRL, Solid Imobiliare Grup SRL.

Ștefan Maria mai apare și ea, în firmele Resort Balkan SRL și Total Stone Solutions SRL. Jitariuc Silviu Nicușor apare și în firmele HG Employ SRL,Solid Imobiliare Grup SRL, Otal Stone Solutions SRL.
 
 


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 Citește și:

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Ancuța Belu anunță ce vor conține cele peste 1.000 de pachete de rechizite pentru elevii din comună
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii