Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor și Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Dobrogea Grups SA Constanța, convocate în ședință

ro

19 Sep, 2022 15:59 1571 Marime text
 Dobrogea Grup
Consiliul de administraţie al Societăţii DOBROGEA GRUP - S.A., cu sediul în Constanţa, Str. Celulozei nr. 1, convoacă adunarea generală extraordinară a acţionarilor societăţii pentru data de 18 octombrie 2022, ora 12.00, la sediul societăţii din Constanţa, cu următoarea ordine de zi:

1. se supune spre discutare şi aprobare ratificarea Deciziei CA nr. 6 din 24 august 2022, privind: desemnarea persoanei împuternicite la adunarea generală a asociaţilor Ro Credo - S.R.L., pentru:
– analiza şi supunerea spre aprobare a condiţiilor de încheiere şi executare a contractului de transfer parţial de întreprindere, în ceea ce priveşte activitatea de fabricare a pâinii, a produselor proaspete şi conservate de panificaţie şi patiserie, solicitat de Dobrogea Panificaţie - S.R.L., cu sediul social în Str. Celulozei nr. 1, Constanţa, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa sub nr. J13/2439/2022, Cod de identificare fiscală 46452837;
– modificarea obiectului principal de activitate al societăţii, respectiv cod CAEN 1089 - Fabricarea altor produse alimentare n.c.a. şi actualizarea la zi a Actului constitutiv;
– mandatarea doamnei Onea Delia-Mihaela, asociat şi administrator ales, pentru:
– semnarea contractului de transfer parţial de întreprindere şi a procesului-verbal de predare-primire a clădirilor, terenurilor, mijloacelor fixe, obiectelor de inventar şi a personalului transferat, precum şi a tuturor anexelor contractului de transfer parţial de întreprindere;
– semnarea actului constitutiv actualizat la zi, pentru a reprezenta societatea şi pentru a efectua toate actele şi formalităţile legale de publicitate, de înregistrare şi implementare a hotărârilor adoptate de adunarea generală a asociaţilor la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa,

2. se supune spre discutare şi aprobare ratificarea deciziei nr. 7/24 august 2022, prin care s-a hotărât:
Aprobarea contractului de transfer parţial de active şi al afacerii între Dobrogea Grup - S.A. şi Dobrogea Panificaţie - S.R.L.,
precum şi ratificarea mandatului pentru persoanele care au semnat contractul în numele şi pentru societate;

3. împuternicirea Preşedintelui Consiliului de administraţie pentru semnarea procesului-verbal, a hotărârilor adunării generale extraordinare a acţionarilor, pentru îndeplinirea formalităţilor legale şi ale Actului constitutiv privind publicitatea acestora, pentru reprezentarea acţionarilor la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi oriunde va fi necesar.

În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor adunării generale extraordinare, se convoacă cea de-a doua adunare generală extraordinară pentru data de 19 octombrie 2022, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.

Acţionarii îndreptăţiţi să participe la adunarea generală extraordinară sunt cei înregistraţi în Registrul acţionarilor societăţii la sfârşitul zilei de 30 septembrie 2022, data de referinţă.

Totodată, Consiliul de administraţie al DOBROGEA GRUP - S.A., convoacă Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor la data de 18 octombrie 2022, ora 14.00, la sediul Dobrogea Grup - S.A. din Constanţa, Str. Celulozei nr. 1, cu următoarea ordine de zi:

1. desemnarea auditorului financiar extern Perianu Audit Consulting - S.R.L. pentru auditarea situaţiilor financiare individuale şi consolidate aferente anului financiar 2022;

2. mandatarea consiliului de administraţie pentru negocierea clauzelor financiare şi juridice ale contractului de servicii de audit financiar şi încheierea acestuia, cu respectarea tuturor prevederilor legale aplicabile acestei activităţi;

3. împuternicirea preşedintelui consiliului de administraţie pentru semnarea contractului cu auditorului financiar, a procesului-verbal de şedinţă, a hotărârilor Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor, pentru îndeplinirea formalităţilor legale şi ale actului constitutiv privind publicitatea acestora, pentru reprezentarea acţionarilor cu puteri depline la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi oriunde va fi necesar.

În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor adunării generale ordinare, se convoacă cea de-a doua adunare generală ordinară pentru data de 19 octombrie 2022, în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi cu aceeaşi ordine de zi.

Acţionarii îndreptăţiţi să participe la adunarea generală ordinară sunt cei înregistraţi în Registrul acţionarilor societăţii la sfârşitul zilei de 30 septembrie 2022, dată de referinţă.

Despre Dobrogea Grup
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 19 septembrie 2022, Dobrogea Grup SA a fost înființată în 1991 și are sediul în municipiul Constanța, strada Celulozei.

O listă de acționari persoane fizice și juridice controlează Cota de participare la beneficii şi pierderi: 99.9864% din companie, alți acționari fiind Actinvest SA, Ana Variete SRL, Arsenal Forest SRL și Arsenal Montana SRL – toate din Brașov, fiecare cu cota de participare la beneficii şi pierderi: 0.0034% / 0.0034%.
 
Președinte al Consiliului de Administrație este Mihail Cătălin Vulpe, vicepreședintele CA este Corniciuc Ionuţ-Valeriu, director general este Mihail Neagu, director financiar este Mirela Mihaela Pisică, iar alți membri CA sunt Luminița Valeria Teodorescu, Stelian Tipa, în timp ce auditor este Perianu Audit Consulting SRL.

Activitatea principală o reprezintă fabricarea produselor de morărit.

Pentru anul 2021 societatea a raportat cifră de afaceri de 187.276.877 de lei, profit de 1.794.516 de lei și 528 de salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii