Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ADI Dobrogea a semnat un protocol de colaborare cu Banca Mondială. Despre ce este vorba

ro

15 Jun, 2021 10:30 1910 Marime text
  • Prin această colaborare, personalul aparatului tehnic al ADI Dobrogea va beneficia de suport în planificarea și derularea achizițiilor.
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea” și Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), împreună cu Banca Mondială au semnat un protocol de colaborare, prin intermediul căruia ADI Dobrogea va beneficia de asistență în achiziții, pe parcusul procedurilor privind atribuirea contractelor de concesiune pentru activitățile serviciului de salubrizare în județul Constanța. 

Prin această colaborare, personalul aparatului tehnic al ADI Dobrogea va beneficia de suport în planificarea și derularea achizițiilor și de îndrumare, pe parcursul etapei de evaluare, semnare și implementare a contractelor de concesiune, pentru activitățile serviciului de salubrizare în județul Constanța. 

Agenția Națională pentru Achiziții Publice derulează în prezent un proiect finanțat din fonduri europene, ce are drept scop continuarea implementării Strategiei Naționale pentru Achiziții Publice, adoptată în anul 2015. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii