Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța

ro

19 Oct, 2023 19:14 803 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în județ.
 
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat mai multe activități preventive în județ, transmite un comunicat din partea IPJ Constanța.
 
La data de 18 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară și Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a delincvenței juvenile și a violenței în școli, în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Chirnogeni și Liceul Teoretic Negru Vodă.
 
La data de 18 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Serviciului Rutier au derulat acțiuni de prevenire a victimizării minorilor ca urmare a accidentelor rutiere, la Școala Gimnazială nr. 2 Poet Ovidiu din orașul Ovidiu.
 
Totodată, împreună cu specialiștii din cadrul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane - Centrul Regional Constanța, au acționat pentru prevenirea traficului de persoane, a criminalității informatice și a consumului de droguri, la Liceul Cobadin, a încheiat sursa citată.
 
 
Citește și:
Acțiune a polițiștilor din Constanța. Ce au constatat aceștia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii