Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități preventive desfășurate de polițiștii din Constanța

ro

29 Sep, 2023 19:25 835 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 28 septembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a furturilor, a consumului de droguri și a faptelor comise cu violență, în piețele și mall-urile din municipiul Constanța.

La data de 28 septembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat activități de prevenire a furturilor, a consumului de droguri și a faptelor comise cu violență, în piețele și mall-urile din municipiul Constanța, transmite un counicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

De asemenea, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au acționat pentru prevenirea violenței școlare, delincvenței juvenile și agresiunilor sexuale, în rândul elevilor de la Liceul Tehnologic Ion Podaru Ovidiu, Școala Gimnazială nr. 1 Lumina și Liceul Teoretic Carmen Sylva Eforie.

Totodată, împreună cu polițiști din cadrul Postului de Poliție Pecineaga, au derulat acțiuni de prevenire a violenței domestice, în comuna Pecineaga. 

La data de 28 septembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară au acționat pentru prevenirea delincvenței juvenile și creșterea gradului de siguranță în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 2 Poet Ovidiu și Școala Gimnazială nr. 3 Culmea, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Acțiune a polițiștilor din Constanța. Ce au constatat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii