Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:41 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități în Campania „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul poliției rutiere“

ro

01 Oct, 2021 14:26 1355 Marime text
 
  • Pe parcursul activităților, ofițerii de prevenire ai D.G.A. au interacționat în egală măsură cu lucrătorii de poliție rutieră din fiecare județ, cât și cu participanții la traficul rutier, cărora le-au transmis informații utile despre atitudinea integră în relația cu funcționarii M.A.I. și modalitățile de sesizare a acestor fapte prin apel la Call Center Anticorupție 0800.806.806.
În contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 27 septembrie – 01 octombrie, în întreaga țară, ofițerii de prevenire ai structurilor Direcției Generale Anticorupție au desfășurat activități preventive destinate polițiștilor din cadrul structurilor de poliție rutieră, precum și conducătorilor auto, sub denumirea „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul poliției rutiere”.

Pe parcursul activităților, ofițerii de prevenire ai D.G.A. au interacționat în egală măsură cu lucrătorii de poliție rutieră din fiecare județ, cât și cu participanții la traficul rutier, cărora le-au transmis informații utile despre atitudinea integră în relația cu funcționarii M.A.I. și modalitățile de sesizare a acestor fapte prin apel la Call Center Anticorupție 0800.806.806.

Activitățile din această săptămână au la bază necesitatea informării/conștientizării cu privire la consecințele implicării în fapte de corupție, atât a funcționarilor Ministerului Afacerilor Interne, cât și a cetățenilor, precum și încurajarea semnalării faptelor de corupție.

Campania națională „M.A.I. etic, M.A.I. integru!” se desfășoară în perioada mai - decembrie 2021, dorindu-se ca, prin implementarea ei, să contribuie la consolidarea integrității și, implicit, a încrederii cetățenilor în serviciile publice prestate de angajații Ministerului Afacerilor Interne, instituție esențială pentru buna funcționare a societății.

Informații suplimentare despre această campanie și materialele de promovare utilizate în context pot fi vizualizate pe site-ul Direcției Generale Anticorupție, meniul Mass-media/Campanii de informare/“M.A.I. etic, M.A.I. integru” sau click pe următorul link http://www.mai-dga.ro/arhive/category/campanii-de-informare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii