Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activități antidrog derulate de CPECA Constanța, în cadrul proiectului local de prevenire „Dependeți de Libertate 2023-2024”, ediția a IV-a (FOTO)

ro

10 Nov, 2023 14:54 851 Marime text
Sursă foto: CPECA Constanța
  • Vineri, 10 noiembrie 2023, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Constanța au desfășurat, la Liceul Tehnologic „N. Dumitrescu” Cumpăna, o activitate tip-colocviu în cadrul proiectului local „Dependenți de libertate”.
 
Vineri, 10 noiembrie 2023, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Constanța au desfășurat, la Liceul Tehnologic „N. Dumitrescu” Cumpăna, o activitate tip-colocviu în cadrul proiectului local „Dependenți de libertate”, la care au fost prezenți și 3 deținuți ai Penitenciarului Constanța - Poarta Albă, care execută pedepse privative de libertate pentru trafic și deținere de droguri în vederea consumului, transmite un comunicat din partea CPECA.
 
La eveniment au participat prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, inspectorul școlar Anamaria Brăteanu din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, reprezentanți ai Inspectoratului de poliție Județean Constanța, ai Penitenciarului Constanța - Poarta Albă și cadre didactice, beneficiari fiind aproximativ 300 de elevi ai liceului.
 
Proiectul „Dependenți de libertate” propune o metodă alternativă care îi ajută pe adolescenți să își construiască o imagine realistă a viitorului dacă devin dependenți de droguri, asociat cu săvârșirea de infracțiuni la regimul drogurilor. Activitățile proiectului constau în expunerea, în fața elevilor, la clase, a experiențelor de viață ale unor tineri aflați în detenție în cadrul Penitenciarului Constanța - Poarta Albă, pentru executarea unor pedepse privative de libertate la regimul drogurilor, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Operațiune antidrog în Argeș: Percheziții și arestări într-un dosar de trafic de droguri (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii