Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acţiunile deţinute de Mihai Mazăre, Aurel Mitran şi Mihail Gheorghe Cârciog în Sigma Trading, cumpărate de Five-Holding

ro

13 Nov, 2019 00:00 2746 Marime text
Acţionarii Five-Holding SA, societate înfiinţată de Gheorghe Oancea (unul dintre mentorii fostului primar al municipiului Constanţa, Radu Mazăre), vor să cumpere acţiunile deţinute de Mazăre Mihai, Mitran Aurel şi Cârciog Mihail Gheorghe în Sigma Trading SA.
 
 
Valentin Ciuceanu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Five-Holding SA, convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 12 decembrie, ora 12.00, la adresa din municipiul Constanţa, strada Ion Roată. Pe ordinea de zi se află achiziţionarea, prin cumpărare, de Ia acţionarul Mazăre Mihai, de acţiuni pe care acţionarul Mazăre Mihai le deţine în cadrul Sigma Trading SA şi pe care va dori să le vândă, la un preţ care se va negocia, în mod direct, de către reprezentantul legal al societăţii, cu acţionarul Mazăre Mihai.
 
De asemenea, acţionarii vor mai decide achiziţionarea, prin cumpărare, de la acţionarul Mitran Aurel, de acţiuni, pe care acţionarul Mitran Aurel le deţine în cadrul Sigma Trading SA şi pe care va dori să le vândă, la un preţ care se va negocia, în mod direct, de care reprezentantul legal al societăţii, cu acţionarul Mitran Aurel.
 
Nu în ultimul rând, acţionarii vor decide achiziţionarea, prin cumpărare, de la succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe, de acţiuni, pe care succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe le deţin în cadrul Sigma Trading SA, pe care vor dori să le vândă, la un preţ care se va negocia, în mod direct, de către reprezentantul legal al societăţii, cu succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe.
 
Valentin Ciuceanu, în calitate de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Five-Holding SA, va fi împuternicit să negocieze, în mod direct, cu Mazăre Mihai - pentru acţiunile acestuia; Mitran Aurel - pentru acţiunile acestuia; succesorii legali în drepturi ai acţionarului Cârciog Mihail Gheorghe - pentru acţiunile acestora, în ceea ce priveşte preţul de vânzare al acţiunilor.
 
Citeşte şi:
 
Acţiunile deţinute de Mihai Mazăre şi Aurel Mitran în Sigma Trading SA, cumpărate de Five-Holding SA
 
Administratorul Ciuceanu, maestru de ceremonii. Vânzări-cumpărări de acţiuni între acţionarii firmelor Mobitom şi Five-Holding

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii