Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune de igienizare la Sulina de Ziua Internațională a Dunării. Cine a participat la acțiune (GALERIE FOTO)

ro

30 Jun, 2022 15:21 1235 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: Facebook/ ARBDD
Pentru a marca Ziua Internațională a Dunării, în data de 29 iunie, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) a organizat la Sulina o acțiune de curățenie pe malul Dunării, zona de nord a traseului turistic D7, respectiv Plaja Sulina - Braț Dunăre, sub coordonarea responsabililor Centrului de Vizitare Sulina al ARBDD.

La acțiune au participat reprezentanți din cadrul: Sectorului Poliției de Frontieră Sulina - Grupul de Nave Sulina, Casei de Cultură și Bibliotecii Orășenești Sulina, Asociației ,,Descoperă Sulina”, elevi și profesori din cadrul Liceului Teoretic „Jean Bart” din Sulina, voluntari din localitate sau aflați în vacanță la Sulina, salariați din cadrul Comisariatului Regional Sulina al ARBDD.

A fost asigurat sprijin logistic, material și uman, din partea Societății Comerciale J.T. Grup S.R.L. prin preluarea și transportul deșeurilor la dana de colectare.

Imagine de la eveniment, foto: Facebook/ ARBDD

A fost acoperită o suprafață de aproximativ 4 ha și au fost colectate deșeuri în mare parte constituite din PET-uri, resturi metalice și sticlă într-un număr de 60 de saci.

Mulțumim pe această cale tuturor participanților, mare parte fiind colaboratori care răspund prezent, fără ezitare, la astfel de acțiuni necesare în zonele de interes turistic și pe al căror sprijin contăm pe viitor!, transmit reprezentanții ARBDD. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii