Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acțiune caritabilă „De Paște dăruiește cu bucurie“ organizată de Comunitatea Elenă Elpis Constanța. Unde se poate dona

ro

06 Apr, 2022 10:03 1426 Marime text
Campanie de donare organizată de Comunitatea Elenă Elpis ConstanțaComunitatea Elenă Elpis Constanța anunță că a început strângerea de fonduri pentru acțiunea caritabilă de Florii "DE PAȘTE DĂRUIEȘTE BUCURIE" ce se va desfășura în data de 16 Aprilie.

Potrivit unui comunicat al Comunității Elene Elpis Constanța, în cadrul aceste acțiuni vor fi ajutate familii din localitățile Lumina și Săcele,  familii cu grave probleme de sănătate sau financiare pentru a simți fericirea sărbătorilor pascale.

„Donațiile in sume de bani se pot face în contul RO54BSEA0030000000334369 deschis la banca Credit Agricole sucursala Constanța precum și la sediul Comunității Elene Elpis din strada Aristide Karatzali 16 (teatrul de păpuși). De asemenea, tot la sediul Comunității se pot aduce alimente neperisabile și haine (noi) ce vor fi donate celor aflați în nevoi. Cine dorește să participe la distribuirea ajutoarelor în data de 16 aprilie este cu mare bucurie așteptat alături de noi. Detaliile despre ora plecării le vom face în timp util pe paginile noastre inclusiv cea de Facebook“ - au precizat reprezentanții Comunității Elene Elpis Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii