Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acționarii Damen Shipyards Mangalia SA se întrunesc în ședință. Ce se află pe ordinea de zi

ro

26 Nov, 2020 00:00 1729 Marime text
  • A fost convocată Adunărea Generală Ordinară a Acționarilor Damen Shipyards Mangalia SA pe 18 decembrie
  • Vor fi aleși membri Consiliului de Supraveghere pentru următorul mandat

Potrivit Monitorului Oficial al României, a fost convocată ședință Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Damen Shipyards Mangalia SA, la data de 18 decembrie 2020.

Directorul societății Damen Shipyards Mangalia SA a convocat ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Damen Shipyards Mangalia SA pe 18 decembrie de la ora 14.00, prin sistem de videoconferință, cu următoarea ordine de zi:
  1. Aprobarea revocării din funcție a actualilor membri ai Consiliului de Supraveghere al Societății, urmare a încetării mandatului acestora și aprobarea realegerii membrilor Consiliului de Supraveghere și a Președintelui acestuia nominalizați de acționarul olandez și alegerii, respectiv realegerii de membri ai Consiliului de Supraveghere și a Vicepreședintentului acestuia nominalizați de acționarul român în Societate, până la data de 9.11.2022, pe drurata următorului mandat de 2 ani
  2. Stabilirea remunerației cuvenite membrilor Consiliului de Supraveghere
  3. Realegerea în calitate de auditor financiar al societății pe durata unui nou mandat de un an, începând cu data de 20 decembrie 2020 și până la data de 20 decembrie 2021, a societății Ernst & Young Assurance Services reprezentat în continuare de Cojocaru Iuliana-Verona
  4. Împuternicirea lui Florin Marian Spătaru pentru a îndeplini formalitățile legale de menționare în Registrul Comerțului a hotărârii adunării.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii