Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:28 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare de sediu social. Firma din Constanța a asigurat serviciul de pilotaj în porturile de la malul mării

ro

28 Jul, 2021 00:00 888 Marime text
  • Adunarea generală extraordinară a acționarilor societății Black Waters SA au decis schimbarea sediului social al firmei
  • Acționarii societății sunt Lisandru Gheorghe și Bănculescu Ștefan
  • Firma a fost înfiinţată în anul 2014 iar fondatorii societăţii au fost George Sburlan şi Anca Paulina Stamate
  • Firma desfăşoară activităţi de servicii anexe transportului pe apă
 

Adunarea generală extraordinară a acționarilor societății Black Waters SA au decis schimbarea sediului social al firmei în Constanța, bulevardul Alexandru Lapușneanu nr. 104A, bl. TS151, sc. B, et. 1, ap. 24.

Acționarii societății sunt Lisandru Gheorghe și Bănculescu Ștefan.

Firma Black Waters SA a fost înfiinţată în anul 2014 şi are capitalul social subscris, de 90.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de acţiuni la purtător. Fondatorii societăţii au fost George Sburlan şi Anca Paulina Stamate.

Firma desfăşoară activităţi de servicii anexe transportului pe apă.

În anul 2016, firma a încheiat cu Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa un contract de pilotaj nave maritime, valabil până la data de 8 aprilie 2020.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:

Pilotajul, încotro?! Florin Goidea, directorul APC - „Nu ne jucăm cu Portul Constanța! Situația care s-a perpetuat nu va mai putea continua“

Poarta Mare a Cetăţii Tomis, salvată de CLM! S-a deschis Cutia Pandorei! Primăria vrea să recupereze şi să pună în valoare toate siturile arheologice din Constanţa

De la transport pe apă, la imobiliare Imobil de şase etaje, ridicat de Black Waters SA pe strada Mircea cel Bătrân (document)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii