Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:49 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii la Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa. Ce şi-a propus să cumpere

ro

23 Mar, 2017 00:00 1865 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa doreşte să achiziţioneze aplicaţii Microsoft Office 365, lansând în acest sens un anunţ de publicitate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice. Valoarea estimată a contractului este de 15.975 de lei, fără TVA.
 
Contractul de achiziţie publică, potrivit Legii 98/2016, are ca obiect servicii privind aplicaţii Microsoft Office 365, conform specificaţiilor din caietul de sarcini. Contractul se va încheia respectând clauzele contractuale din modelul de contract parte integrantă a documentaţiei de atribuire.
 
Firma câştigătoare va fi desemnată în funcţie de oferta care va avea preţul cel mai scăzut, cu condiţia îndeplinirii specificaţiilor solicitate. Preţul va fi exprimat în lei, fără TVA, cu maximum două zecimale. Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 28.03.2017, ora 11.00.
 
Documentaţia de atribuire se poate obţine în format electronic, pe e-mail, pe baza unei solicitări transmise la adresele achizitii.rajdpct@gmail.com; m.iordan@rajdpct.ro, office@rajdpct.ro. Ofertele vor fi depuse la sediul RAJDP Constanţa, strada Celulozei nr. 15A, până la termenul-limită, în plic închis corespunzător, opac, marcat cu denumirea şi adresa ofertantului, etichetat cu inscripţia „A nu se deschide înainte de..., ora…“. Ofertele se vor deschide în aceeaşi zi, de la ora 12.00, la sediul RAJDP Constanţa.
 
Şedinţa de deschidere se finalizează printr-un proces-verbal semnat de membrii comisiei de evaluare şi de reprezentanţii legali/împuterniciţi ai operatorilor economici prezenţi la şedinţă, în care se consemnează modul de desfăşurare a şedinţei, aspectele formale constatate la deschiderea ofertelor, elementele principale ale fiecărei oferte, inclusiv preţul, consemnându-se totodată lista documentelor depuse de fiecare operator.
 
De asemenea, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice a fost publicat anunţul de organizare a licitaţiei „Furnizare motorină Euro 5“, care va avea o valoare estimată a 4.560.000 de lei (999.408,25 de euro). Combustibilul va fi livrat la secţiile şi carierele aparţinând RAJDP Constanţa. Acordul-cadru se va semna cu maximum cinci agenţi economici. Pe perioada de derulare a acordului-cadru se vor încheia şase contracte subsecvente, cu durata de desfăşurare de 60 de zile (două luni). Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent: 760.000 de lei fără TVA. Cantitate acord-cadru: minimum 600.000 de litri; maximum 1.200.000 de litri. Cantitatea contractului subsecvent este de minimum 50.000 de litri şi maximum 200.000 de litri.
 
Descărcarea produselor se va face în rezervoarele proprii ale beneficiarului.
Livrarea produselor se va face în termen de 48 de ore de la emiterea comenzilor de către autoritatea contractantă, cu mijloace de transport autorizate şi corespunzător echipate, în vederea efectuării transportului motorinei la punctele de lucru ale achizitorului, în condiţii de siguranţă maximă. Cantitate acord-cadru: minimum 600.000 de litri; maximum 1.200.000 de litri. Cantitate contract subsecvent: minimum 50.000 de litri; maximum 200.000 de litri.
 
Garanţia de participare se va constitui în sumă fixă - 45.600 de lei, iar cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea contractului subsecvent fără TVA.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante care aprobă şi semnează documentele în legătură cu procedura de atribuire sunt: Lucian - Dumitru Lungoci - administrator special; Gheorghe Nicolae - director executiv comercial; Lucian Poserba - director executiv tehnic; Monica Mirela Onica - şef Serviciu Financiar-Contabilitate; Arina-Raluca Ştefanică - şef Legislaţie, Contencios şi Securitate Patrimoniu; Rodica Lăpuşte - şef Compartiment Funcţionale; Dan Mihai Bozdoc - inginer-şef producţie / preşedinte Comisie evaluare; Gabriel Ispas - membru Comisie evaluare; Cătălin Gafiţa - şef Birou Marketing Depozite / membru Comisie de evaluare; Carmen Mateciuc - membru Comisie de evaluare; George Nicolae Eftimie - şef Birou Achiziţii Publice Aprovizionare, membru secretar; Cristina Cucu - membru de rezervă.
 
Termenul-limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 24.04.2017, ora 15.00, termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2.05.2017, ora 16.00, iar data-limită de evaluare a ofertelor este 22.05.2017, ora 18.00.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii