Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:01 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Ce achiziționează Primăria Limanu prin cumpărare directă

ro

17 Sep, 2023 14:57 967 Marime text
Primăria Limanu din județul Constanța a semnat un contract, prin cumpărare directă.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data de 07 septembrie 2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii de consultanță în accesare fonduri nerambursabile”.


Date despre achiziție

Este vorba despre servicii de asistență pentru scrierea și depunerea unui proiect cu finanțare din fonduri europene nerambursabila. Primăria Limanu achiziționează servicii de elaborare și depunere cerere de finanțare pentru obținerea fondurilor necesare realizării următoarelor obiective de investiție: „Amenajare strada Mihail Kogălniceanu și strada Ion Creangă, localitatea Vama Veche, comuna Limanu, județul Constanța” și „Înființare piațetă centrală Vama Veche”,prin Programul Regional Sud-Est (PR SE) 2021-2027, Acțiunea 6.2 Valorificarea potențialului turistic în zone non – urbane. Serviciile ce se vor achiziționa, vor fi achitate numai în cazul în care se va semna contractul de finanțare.

Valoarea estimată a achiziției este de 60.000,00 lei.

Firma ofertantă câștigătoare este SC Euro Aim Consulting SRL.Despre SC Euro Aim Consulting SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 17 septembrie, societatea a fost înființată la data de 17 octombrie 2018. Firma are sediul pe Strada Cismelei, Nr. 18, Constanța, Județ Constanța.

SC Euro Aim Consulting SRL are ca obiect de activitate activițăti de consultanță pentru afaceri și management.

Situația financiară pentru anul 2022 se prezintă în felul următor: o cifră de afaceri de 874.696 lei, un profit de 274.293 lei la un număr de un angajat.

Asociat și administrator este Sîrbu Simona Irina. Numele ei mai apare și în firmele Iral Bio Rom SRL și Spălătorie-Călcătorie SRL.Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și:

 
Bază sportivă multifuncțională la Limanu! Proiectul, depus la APM Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii