Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:39 24 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie de peste 1,6 milioane de lei la CERONAV (document)

ro

12 Oct, 2017 00:00 1716 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) va scoate din conturi peste 1,6 milioane de lei, în vederea achiziţiei de simulatoare pentru compartimentul maşinilor navale.
 
În acest sens, va fi organizată şi desfăşurată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Furnizare simulatoare compartiment maşini navale“, compus din două loturi. Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 16.11.2017, ora 16.00. Ofertele vor fi deschise pe data de 22.12.2017, ora 18.00. Ofertanţii vor depune o garanţie de participare în valoare de: 4.500 de lei pentru lotul 1, 11.500 de lei pentru lotul 2.
 
Lotul 1 constă în achiziţia unui simulator maşini navale necesar pentru activitatea CERONAV Constanţa, livrat DDP Constanţa, conform cu STCW, cu amendamentele din 2010 şi cerinţele din caietul de sarcini, prevăzut cu cinci posturi de lucru interactive pentru cursanţi, controlate de la postul instructorului, şi un punct de lucru separat al instructorului - serverul.
 
Lotul 2 constă în achiziţia unui simulator pentru operaţiuni în CM necesar pentru activitatea CERONAV Galaţi, livrat la DDP Galaţi, de clasa A, conform Standardului DNV-GL-ST-0033 sau echivalent, ce include mobilierul necesar, prevăzut cu şase posturi de lucru interactive pentru cursanţi, controlate de la postul instructorului, şi un punct de lucru separat al instructorului în sala de training/briefing/debriefing.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante, responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, sunt: director general - Ovidiu Sorin Cupşa; director general adjunct - Emil Luca, director Studii - Ion Filimon, director Subunitatea Galaţi - Doina Munteanu, director comercial - Dan Pisică, director economic - Claudia Gheorghe, şef Serviciu Inginerie Nave cu Caracteristici Speciale - Teodor Popa, şef Birou Juridic şi Asistenţă Managerială - Nicolae Iulian Trandafir, şef Birou Achiziţii Publice şi Investiţii - Daniela Tagare.

Condiţii pentru ofertanţi

Ofertanţii vor prezenta dovada realizării unei medii a cifrei de afaceri globale pe ultimii trei ani, respectiv 2014, 2015 şi 2016, de cel puţin 966.000 de lei fără TVA pentru lotul 1 şi 2.352.000 de lei fără TVA pentru lotul 2. De asemenea, societăţile participante vor mai prezenta lista principalelor livrări similare de produse efectuate în ultimii trei ani, din care să rezulte că în ultimii trei ani calculaţi până la data-limită de depunere a ofertelor au fost furnizate, la nivelul unui contract sau al mai multe contracte, echipamente similare a căror valoare cumulată este de cel puţin: 483.000 de lei fără TVA pentru lotul 1 şi 1.176.000 de lei fără TVA pentru lotul 2.

 
Ambele simulatoare vor fi livrate în condiţii DDP, conform Regulilor INCOTERMS 2010, „cu asigurare pe timpul transportului în contul furnizorului, instalare, punere în funcţiune, testare, instruirea personalului desemnat de achizitor, suport şi asistenţă tehnică gratuită pe perioada de garanţie, inclusiv update gratuit pentru partea de software, în cazul în care apar versiuni noi, precum şi orice alte taxe/costuri ocazionale de livrare sau furnizare, de asemenea, în cont furnizor“, aşa cum se arată în anunţul de participare la licitaţie, pe care îl puteţi consulta în secţiunea „Documente“.

Ti-a placut articolul?

Comentarii