Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:41 21 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost convocată Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor Dobrogea Grup SA. Se decide cooptarea unui nou asociat

ro

28 Jul, 2018 00:00 761 Marime text
Consiliul de Administraţie al societăţii Dobrogea Grup SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor pe data de 27 august, ora 10.00, la sediul societăţii din municipiul Constanţa. În situaţia în care la prima convocare nu vor fi îndeplinite condiţiile legale şi statutare pentru desfăşurarea lucrărilor Adunării Generale Extraordinare, se convoacă cea de-a doua întrunire, pe data de 28 august, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse mai multe puncte. Unul dintre acestea se referă la aprobarea cooptării ca asociat al firmei Dobrogea Biscuit SRL, care a optat pentru conversia creanţei sale asupra societăţii în valoare de 1.200.000 de lei, în aport la capitalul social, la valoarea nominală de 21 de lei/parte socială, şi completarea aportului cu suma de 3 lei.
 
Asociaţii vor mai vota:
- aprobarea majorării capitalului social al societăţii Dobrogea Biscuit SRL cu suma de 1.200.003 lei, prin conversia creanţei deţinute de CBL Investments SRL asupra societăţii Dobrogea Biscuit SRL în valoare de 1.200.000 de lei şi prin completarea aportului cu suma de 3 lei;
- aprobarea efectuării conversiei aportului asociatului nou cooptat la valoarea nominală de 21 de lei/parte socială şi atribuirea a 57.143 de părţi sociale, reprezentând 47,52% din capitalul social al societăţii Dobrogea Biscuit SRL;
- aprobarea modificărilor corespunzătoare din actul constitutiv al societăţii Dobrogea Biscuit SRL ca urmare a majorării capitalului social, a numărului de părţi sociale, precum şi a modificării cotelor de participare ale asociaţilor la capitalul social. De asemenea, o persoană va fi mandatată să reprezinte societatea Dobrogea Grup SA la Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Dobrogea Biscuit SRL, convocată pentru data de 31 august. O altă persoană va fi mandatată să reprezinte societatea Dobrogea Grup SA la Adunarea Generală a Asociaţilor Ro Credo SRL, asociat al societăţii Dobrogea Biscuit SRL.
 
Un alt punct de pe ordinea de zi se referă la mandatarea persoanei împuternicite să reprezinte societatea Dobrogea Grup SA la Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Cereal Impex SRL, asociat al Dobrogea Biscuit SRL, pentru exprimarea votului în calitate de asociat. Pe ordinea de zi mai regăsim şi aprobarea calităţii Dobrogea Grup SA de garant ipotecar pentru împrumutatul RO Credo SRL, aprobarea graficului de eşalonare la plata creanţelor Dobrigea Grup SA în raporturile cu societatea Ro Credo SRL.

Dobrogea Grup SA, în datele Registrului Comerţului 

Societatea Dobrogea Grup SA a fost înfiinţată în anul 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma are un capital social subscris de 15.701.544,96 de lei, integral vărsat. Acţionari persoane juridice în cadrul firmei sunt SC Arsenal Forest SRL din Braşov, SC Arsenal Montana SRL din Braşov, SC Ana Variete SRL din Braşov şi SC Actinvest SA din Braşov, fiecare cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 0,0034% / 0,0034%, şi Listă Acţionari, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9864% / 99,9864%.
Domeniul de activitate al firmei îl reprezintă „fabricarea produselor de morărit“.
 
Potrivit Ministerului Finanţelor Publice, pentru anul fiscal 2015, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 155.877.142 de lei, pierdere de 5.830.629 de lei şi 631 de salariaţi. De asemenea, conform Ministerului Finanţelor Publice, pentru anul fiscal 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 156.256.349 de lei, profit de 6.027.240 de lei şi 620 de salariaţi.
 
Citeşte şi: 
 
Hop după hop pentru Dobrogea Grup Cum a scăpat de ultima solicitare de intrare în faliment

Ti-a placut articolul?

Comentarii