Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

20 de străini aflați în situații ilegale au fost preluați de polițiștii de

ro

13 Sep, 2023 13:17 696 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursa foto: IGI
  • Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Arad au preluat ieri de la polițiștii de frontieră 20 de străini din India și Pakistan, aflați în situații ilegale.
 
Polițiștii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Arad au preluat ieri de la polițiștii de frontieră 20 de străini din India și Pakistan, aflați în situații ilegale. Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Arad, până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General pentru Imigrări.
 
La data de 12 septembrie 2023, polițiștii de imigrări din Arad au preluat de la polițiștii de frontieră 20 de străini, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani. Dintre aceștia, 8 sunt din Pakistan și 12 din India.
 
Persoanele în cauză sunt bănuite de tentativă la infracțiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre au fost introduse în Centrul de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Arad.
 
De asemenea, la ieșirea din țară, pe numele acestora va fi instituită măsura interzicerii intrării pe teritoriul statelor membre ale Uniunii Europene, Spaţiului Economic European şi Confederaţiei Elveţiene, pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Bărbat din Sri Lanka depistat cu ședere ilegală în Dâmbovița. Anunțul IGI
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii