Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 20 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 milion de euro pentru digitalizarea Spitalului Județean Constanța (DOCUMENT)

ro

30 May, 2023 00:00 1425 Marime text
  • Valoarea totală a proiectului este de 4.865.700 lei, fără TVA, respectiv 1.000.000 de euro, fără TV
 
Consiliul Județean Constanța aprobă în ședința de astăzi un proiect cu privire la dotarea cu echipamente specifice în vederea digitalizării a Spitalului Clinic Județean „Sfântul Apostol Andrei” Constanța, a cheltuielilor aferente și a Acordului de parteneriat între UAT Județul Constanța, CJ Constanța și SCJU Constanța.
 
Valoarea totală a proiectului este de 4.865.700 lei, fără TVA, respectiv 1.000.000 de euro, fără TVA, valoare maximă stabilită. Finanțarea se va face în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta 7 – Transformare Digitală, Investiția 5 – Realizarea sistemului de eHealth și telemedicină, Investiția specifică 13.3 Investiții în sistemele informatice și în infrastructura digitală a unităților sanitare publice, apelul de proiecte MS-733.
 
Conform referatului de aprobare, CJ Constanța intenționează să depună la finanțare acest proiect, iar obiectivul este dezvoltarea unor module informatice inovative care să deservească activitatea unității medicale vizate prin achiziționarea și instalarea de echipamente de digitalizare, migrarea de date către noi sisteme și infrastructuri, respectiv instruirea personalului tehnic din cadrul unității medicale. Se dorește astfel crearea unei infrastructuri digitale inovatice la nivelul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Constanța care va avea un impact atât la nivel local, cât și regional și național.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
 
ZIUA LIVE. Mihai Lupu, președinte CJC „Lucrările la Spitalul de Pediatrie "Mama și Copilul" vor începe până la sfîrșitul acestui an” (VIDEO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii