Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrii au inceput sa paraseasca Palatul Foisor

ro

01 Jan, 2009 23:27 961 Marime text

Începută în jurul orei 14.00, la Palatul Foişor din Sinaia, întâlnirea dintre preşedintele Traian Băsescu şi membrii Cabinetului Boc nu s-a încheiat.

La şedinţa informală convocată de şeful statului au fost invitaţi, portivit jurnaliştilor de la Realitatea TV, şi preşedinţii celor două camere ale Parlamentului. Printre cei care nu au răspuns prezent convocării de la Sinaia au fost miniştrii Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Gabriel Sandu, şi cel al Dezvoltării Regionale şi Locuinţei, Vasile Blaga. Primii care au plecat, până la această oră de la Palatul Foişor, au  fost ministrul Educaţiei, Cercetării şi Inovării, Ecaterina Andronache, şeful Infrastructurii şi Transporturilor, Radu Berceanu, şi ministrul IMM-urilor, Constantin Niţă. Niciunul dintre demnitarii care s-au retras de la întâlnirea informală cu şeful statului nu au dat detalii legate de discuţiile purtate pe parcursul celor patru ore.

Cu toate că presa nu a avut acces la reuniunea demnitarilor, cei de la Realitatea TV au afirmatcă majoritatea invitaţilor au venit la Castelul Foişor însoţiţi de membri ai familiei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii