Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajung microbuzele şcolare la Crucea

ro

28 Oct, 2011 01:00 2047 Marime text

Crucea_Gheorghe_Frigioi_003.jpgO societate din Râmnicu Vâlcea, Nurvil SRL, a câştigat contractul pentru furnizarea a douã microbuze pentru transportul elevilor.

Deschiderea ofertelor a avut loc pe 12 octombrie, iar în urma analizei celor douã oferte depuse, câştigãtoare a fost desemnatã firma din Vâlcea. Potrivit celor declarate de primarul comunei Crucea, Gheorghe Frigioi, cealaltã firmã care a participat şi care a depus oferta, Autoclass, din Constanţa, nu a avut documentaţia completã şi chiar dacã i-a fost acordat termenul legal pentru a veni cu documentele necesare nu s-a mai prezentat. Livrarea microbuzelor se va face în termen de zece zile de la semnarea contractului. Trebuie mai întâi sã treacã termenul prevãzut de lege pentru eventualele contestaţii. Banii necesari achiziţionãrii microbuzelor - 408.864 lei fãrã TVA, echivalentul a 95.480 de euro, provin din fonduri proprii. Autovehiculele vor fi achiziţionate în sistem leasing, iar suma va fi eşalonatã pe durata a 36 de luni. Se solicitã însã un avans de 50%, bani care se vor achita în momentul în care vor sosi cele douã maşini de transport.

Primarul mai are totuşi o dorinţã: cei mai mici dintre copiii din comunã sã poatã învãţa într-o grãdiniţã nouã. „Sper ca Inspectoratul şcolar Judeţean sã ne ajute sã obţinem banii pentru începerea contractului pentru care s-a fãcut deja licitaţie. Ne-au asigurat cã în luna noiembrie se vor începe lucrãrile, dar pânã nu vedem, nu credem", a mai adãugat primarul. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii