Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cohiba, cafeneaua cu nume de trabuc (document)

ro

02 Oct, 2010 00:00 5566 Marime text
5_cohiba_1.jpgEste o cafenea drăguţă, cu preţuri puţin cam mari, dar în care mergi doar dacă trebuie, pentru că sunt multe alte astfel de localuri în jur, mult mai frumoase şi cu preţuri mai mici.

Cohiba este o cafenea mică, la intersecţia străzilor Decebal şi Mircea cel Bătrân, vizavi de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea. A fost închisă vara, dar, de curând, şi-a redeschis porţile pentru clienţi. Aşa cum spuneam, spaţiul nu este mare şi este împărţit în mai multe camere, ceea ce o face o cafenea destul de intimă. Partea proastă este că are acele geamuri mari, deja devenite un model pentru localurile din această zonă. Dacă însă clienţilor le place să fie văzuţi, este normal să le faci pe plac. Culorile alese sunt drăguţe şi se îmbină perfect. Iar acele fotolii sunt extraordinar de confortabile. Te ia somnul dacă stai prea mult pe ele. Meniul nu este bogat, dar au câteva cafele speciale pe care le găseşti numai aici. Mă refer la diverse mixuri de cafea, care costă aproximativ 10 lei. Sunt cam scumpe, ce-i drept, dar merită. Nu vă recomand ceaiurile calde de la ei, nu pentru că nu ar fi bune, ci pentru că nu le poţi prepara aşa cum trebuie. Nici măcar nu îţi este adusă o farfuriuţă în care să pui ambalajele de la pliculeţul de ceai, de la miere sau de la zahăr. Dacă îţi este foame, au câteva sandvişuri. Costă 11 lei unul. Nu este cel mai gustos, dar îţi potoleşte foamea. Servirea este bună. Ospătăriţa este amabilă şi rapidă, cu toate că nu o vezi prea des pentru că stă în camera unde este amenajat barul. Este bine că mai „trage cu ochiul“ din când în când la mese, în caz că ai nevoie de ceva. Îmi place aici muzica chillout care se aude destul de tare, dar te relaxează.

cohiba_2.jpg

Este o cafenea drăguţă, cu preţuri puţin cam mari, dar în care mergi doar dacă trebuie, pentru că sunt multe alte astfel de localuri în jur, mult mai frumoase şi cu preţuri mai mici.

Cohiba funcţionează pe societatea Migos Brothers SRL, administrată de Mihai Mădălin Gosiu şi Gheorghe Cociu. Gosiu mai este implicat în Gimes SRL, Global Media SRL şi Migos Building SRL, iar Cociu în Seară de Seară SRL şi Seara Company SRL.

stele_cohiba.jpg

Cafeneaua primeşte trei stele. 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii