Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adry's, liniştea din mijlocul „furtunii" (document)

ro

12 Sep, 2010 21:27 5012 Marime text
cap_2.jpgEste un restaurant pe care îl recomand atunci când vrei să ieşi cu prietenii la o discuţie şi o pizza. Preţurile sunt chiar mici şi localul arată bine. Nu este un restaurant de lux, dar are tot ce îi trebuie pentru a face clientul să se simtă bine.

Adry's este un mic restaurant pe strada Locotenent Economu nr. 30, aproape de intersecţia cu bulevardul Mamaia, lângă Colegiul Tehnic Energetic. Deşi este mic şi destul de ascuns, foarte multă lume ştie de existenţa lui. Este ceva normal, ţinând cont că este lângă un liceu. Interiorul, cu toate că nu este spaţios, este aranjat frumos. Culorile se îmbină plăcut şi sunt puţine mese. Lucrul acesta este bun pentru că nu stai înghesuit şi nu eşti deranjat de ceilalţi clienţi sau de ospătari. Un minus ar fi faptul că, atunci când este plin, se face foarte cald şi este mult fum. Mai ales că este oarecum la subsol. Aşa că nu te aştepta să ai semnal la telefon. Vara, în schimb, se deschide o terasă mare şi drăguţă, cu câţiva copaci printre mese. Este şi destul de liniştită pentru că este orientată spre liceu şi nu „ai parte" de zgomotul maşinilor şi de noxele acestora. Cu servirea nu sunt probleme. În general este o singură ospătăriţă, dar atunci când se aglomerează, începe să servească şi administratorul. Sunt rapizi şi amabili.

Adrys_2.JPGAm mâncat de multe ori pizza şi prea multe lucruri nu sunt de spus. Nu este foarte consistentă, dar compensează prin gust şi preţ. Dacă îţi este foame, trebuie să mănânci cam două pentru a te sătura. O pizza costă doar 10 lei, aşa că este mai mult decât acceptabil. Puteţi încerca şi pastele. Sunt la fel de ieftine, dar sunt şi consistente şi gustoase. Este un restaurant pe care îl recomand atunci când vrei să ieşi cu prietenii la o discuţie şi o pizza. Preţurile sunt chiar mici şi localul arată bine. Nu este un restaurant de lux, dar are tot ce îi trebuie pentru a face clientul să se simtă bine.

Adry's funcţionează pe societatea Revers SRL, de care se ocupă Adrian Şerban Comănescu şi Ionuţ Coşeru.

Localul primeşte patru stele.

stele_adrys.jpg

 

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • VICTOR 13 Sep, 2010 09:25 sa scrieti si de restaurante din CERNAVODA, MEDGIDIA etc.