Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Workshopul internaţional „Food Chemistry & Engineering”

ro

13 May, 2015 14:26 972 Marime text
            În data de 15 mai a.c., Departamentul de Chimie și Inginerie Chimică, din cadrul Facultăţii de Științe Aplicate și Inginerie a Universităţii „Ovidius” din Constanţa, organizează workshopul internaţional „Food Chemistry & Engineering”. Acest workshop se încadrează într-un domeniu prioritar al cercetării ştiinţifice din domeniul chimiei alimentare atât pe plan naţional, cât şi internaţional, cu impact direct asupra vieţii şi dezvoltării economice. La această întâlnire, cu un profund caracter științific vor participa personalităţi recunoscute din centre universitare de prestigiu din ţară și din străinătate. Deschiderea lucrărilor este programată în data de 15 mai, de la ora 10.00, la sala E8, din sediul Universității „Ovidius”, din Bdul Mamaia nr. 124.
 
                                                  
                                                             Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,                        
                                                                                              13 mai 2015
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii