Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius” - Premiu FMI

ro

18 Jun, 2014 10:29 1026 Marime text
Câștigătorii primului concurs de programare în Java din România, lansat în ianuarie 2014, au fost anunţaţi în cadrul unui eveniment organizat în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din România. Opt studenți au primit premii pentru proiectele depuse la concursul „Soluţii Java inteligente pentru comunitatea noastră”, organizat de Oracle Academy și Junior Achievement România. Concursul a premiat cele mai strălucite idei și cele mai bune soluţii de programare Java care ajută la rezolvarea problemelor comunităților şcolare, de afaceri și urbane.
Facultatea de Matematică și Informatică, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, a fost invitată de către ORACLE România să fie partener în acest proiect - Concursul Național de programare Java „Soluții JAVA inteligente pentru comunitatea noastră”.
Pe locul I între echipele câștigătoare se află
Echipa: JavaOne Dream Team – (Locul 1);
Categorie: SMART Business;
Formată din:
- Mogan Sergiu Pavel, Universitatea „Ovidius”, masterand la Medii Virtulae și Multi-Modale Distribuit, din cadrul Facultății de Matematică și Informatică;
- Bisoc Mădălina Oana, Universitatea „Ovidius”, Facultatea de Construcții;
- Mogan Sebastian Andrei, Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea Tehnologia construcției de Mașini.
Echipa câștigătoare a dezvoltat o soluţie extrem de eficientă pentru gestionarea computerizată a accesului personalului în clădiri.
Câștigătorii concursului vor primi premii constând în laptop-uri de înaltă performanță, posibilitatea de a participa la „Oracle Romania Summer School” și vouchere pentru certificate Oracle.
 
Biroul de promovare şi relaţii publice,
17 iunie 2014
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii