Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Miercuri, 18 Aprilie 2012

ro

18 Apr, 2012 22:52 1011 Marime text

În perioada 20 - 22 aprilie a.c., Facultatea de Științe Economice, din cadrul Universității „Ovidius" din Constanța, va participa la prima ediție a Târgului de turism Constanța 2012, eveniment organizat de Agenția de turism Laguna Tour, în cadrul mall-ului Maritimo Shopping Center. Târgul reunește touroperatori parteneri Laguna, care vor promova o destinație de vacanță și vor oferi consiliere turiștilor.

Potrivit organizatorilor, se va pune accent pe servicii specializate, pe promovarea turoperatorilor consacrați pe anumite produse, profesionalism și competență în consiliere.

În acest cadru, Facultatea de Științe Economice își prezintă oferta educațională adaptată mediului de afaceri și dedicată în parte turismului, care include în cadrul studiilor de licenţă 6 domenii şi 7 specializări, iar în cadrul studiilor de masterat, 4 domenii şi 11 specializări. Conform ierahizării programelor de studiu organizate de universităţile acreditate din sistemul naţional de învăţământ în anul 2011, domeniul Administrarea Afacerilor din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii „Ovidius" se află în categoria A. Participarea Facultății la Târgul de turism demonstrează încă o dată deschiderea către comunitate și întărirea parteneriatelor dintre mediului universitar și cel de afaceri.

Biroul de promovare și relații publice,

18 aprilie 2012

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii