Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea Ovidius - Marti, 06 Noiembrie 2012

ro

06 Nov, 2012 23:09 981 Marime text

American Corner din cadrul Universităţii „Ovidius" din Constanţa va organiza, în data de 7 noiembrie 2012, începând cu ora 11.45, o acţiune intitulată Dian Fossey: Reviving Gorillas - A Life in the Jungle.

Activitatea va fi deschisă de către Rodica Toma, coordonator American Corner, care va face o prezentare despre viaţa lui Dian Fossey, zoolog american care a studiat gorilele timp de aproape 20 de ani. Acțiunea mai cuprinde vizionarea filmului documentar Dian Fossey - The Story behind the Gorillas in the Mist, realizat de către National Geographic. Cartea ei de success se intitulează „Gorillas in the Mist / Gorile în ceaţă". Părţi din această carte şi articolul lui Hayes au fost adaptate pentru filmul Gorillas in the Mist: The Story of Dian Fossey, în care rolul principal este jucat de actriţa Sigourney Weaver.

La activitate vor participa elevi de la Liceul Teoretic „Ovidius", împreună cu prof. Valerica Vişan. Aceştia vor primi de la coordonatorul American Corner câte un hand-out cu informaţii pe subiectele discutate şi vor rezolva un quiz.

Biroul de promovare și relații publice,

6 noiembrie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii