Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Universitatea „Ovidius”, la Campionatului Național Universitar de Atletism

ro

15 May, 2012 23:23 837 Marime text

În perioada 19-20 mai 2012, o delegație formată din 4 studenți ai Universității „Ovidius" din Constanța va participa la faza finală a Campionatului Național Universitar de Atletism, organizat de Universitatea „Babeș Bolyai" din Cluj.

După o riguroasă selecție a studenților din cadrul Universității care au participat în acest an la faza pe facultate și apoi interfacultăți, au fost desemnați cei mai merituoși studenți ovidieni care vor participa în cele 2 zile de întreceri la faza finală a Campionatului național. Selecția a fost efectuată de prof.univ.dr. Cecilia Gevat și conf.univ.dr. Alin Larion, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport (F.E.F.S.). Studenții s-au bucurat de cele mai bune condiții de pregătire teoretică și practică, iar în prezent sunt antrenați să concureze cu cei mai buni colegi ai lor din țară la atletism, denumit și „sportul sporturilor".

Așteptăm performanțe din partea studenților: Mazilu Maria (an II FEFS, zi, 100m, 200m), Ilaș Nadia (an I, zi, Litere, specializarea Jurnalism, 100m garduri), Bobocea Claudia (an I FEFS, IFR, 800m, 1500m), Sbarcea Dragoș (an II FEFS, zi, triplusalt). Conducătorul delegației constănțene va fi lect.univ.dr. Daniel Duță.

Biroul de promovare și relații publice

15 mai 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii