Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prezentarea proiectului POSDRU „Performanţa sustenabilă în cercetarea doctorală şi post-doctorală PERFORM la Universitatea „Ovidius” din Constanța

ro

26 Mar, 2015 18:24 1224 Marime text
În data de 26 martie 2015, între orele 14-16, în Sala Senatului Universității „Ovidius” (Campus, corp A) se va desfășura un workshop ce va prezenta rezultatele obţinute până în acest moment în cadrul proiectului POSDRU „Performanţa sustenabilă în cercetarea doctorală şi post-doctorală PERFORM.

Acest proiect se derulează în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, Universitatea din Pitești, Universitatea Politehnică din Bucuresti şi Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.
Proiectul a fost demarat în luna aprilie 2014 şi se va încheia în luna octombrie 2015.
Din partea Universităţii „Ovidius” participă un grup ţintă de 17 doctoranzi, din domeniile litere, teologie, istorie şi matematică, dintre care 11 au finalizat studiile și au obținut diploma de doctor în științe până la 30 septembrie 2014.

Echipa de coordonare a proiectului este formată din prof.univ.dr. Florin Anghel, manager de proiect, prof.univ.dr. Diane-Paula Vancea, prorector al Universităţii „Ovidius” și conf. univ. dr. Cristina Duhnea, în calitate de experţi evaluatori.
 Tot în cadrul acestui eveniment va fi susţinută o conferinţă de presă şi se vor înmâna diplomele de doctor celor 11 membri ai grupului ţintă care au susţinut public tezele de doctorat.
 
Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,
25 martie 2015
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii