Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porţi deschise ale Universităţii Ovidius din Constanţa, la Tulcea

ro

19 Apr, 2012 19:07 1007 Marime text

Comunicat de presă

Marţi, 24 aprilie a.c., de la ora 13.00, în holul expoziţional al Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, are loc manifestarea dedicată prezentării ofertei educaţionale Porţi deschise ale Universităţii Ovidius din Constanţa. Pentru prima dată, rectorul prof.univ.dr. Dănuţ Tiberius Epure, prorectorii prof.univ.dr.ing. Gabriela Stanciu şi conf.univ.dr. Florin Anghel, alături de echipa de promovare şi relaţii publice a universităţii se vor afla în dialog direct cu elevii tulceni, viitorii studenţi, prilej potrivit pentru a afla care sunt avantajele studenţiei la „Ovidius”.
Acţiunea va cuprinde, totodată, o donaţie de carte universitară pentru bibliotecile liceelor din Tulcea.
Manifestarea de la Tulcea va continua în luna mai cu o Caravană de prezentare a ofertei educaţionale a Universităţii constănţene în mai multe localităţi din ţară.
# # #
Universitatea „Ovidius” din Constanţa cuprinde 16 facultăţi, procesul de învăţământ desfăşurându-se în cadrul a 46 domenii de licenţă şi, respectiv, 74 programe de studii, sub îndrumarea unui corp profesoral de ţinută academică. Procesul educaţional este organizat pe trei cicluri de studii – licenţă, ciclul de masterat şi ciclul de doctorat, care, într-o succesiune firească, asigură studenţilor desăvârşirea profesională. Un loc important este deţinut de cercetarea ştiinţifică, universitatea deţinând centre de cercetare recunoscute CNCSIS în majoritatea domeniilor de activitate.
Astfel, Universitatea „Ovidius”, care a aniversat anul trecut semicentenarul, se înscrie în tradiţiile învăţământului superior românesc şi îşi asumă misiunea de a forma specialişti cu pregătire superioară în domeniile vieţii economico-sociale prioritare pentru ţara noastră şi în special pentru zona Dobrogei. 
Biroul de promovare şi relaţii publice,
19 aprilie 2012

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii