Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnirea consilierilor în carieră, la Universitatea „Ovidius”

ro

24 Jul, 2012 23:31 844 Marime text

Universitatea „Ovidius" din Constanța organizează în perioada 23-28 iulie, „Întâlnirea Consilierilor în Carieră", manifestare inițiată de Centrul de consiliere educaţională şi profesională. Vor susţine prelegeri Richard SIMIONIUC, pe tema „Metode şi tehnici de training cu aplicativitate în activitatea de consiliere în carieră", Marian CRĂCIUN (Universitatea Bucureşti), Irina ŞUBREDU şi Roxana Alma ANDREI (Universitatea „Al. I. Cuza" Iaşi), Doina TROACĂ (Universitatea din Craiova) - „Bune practice în consilierea de carieră", Gabriela CUNTAN şi Marian CRĂCIUN (Universitatea Bucureşti) - „Modalităţi de intervenţie în dezvoltarea carierei; jocul de rol ca tehnică în consilierea de carieră", Gheorghe RAFTU (Universitatea „Ovidius") - „Mobbing-ul la locul de muncă", şi Florin BODIN (Universitatea Politehnică din Timişoara) - „Consilierea de carieră în universităţile cu profil tehnic".

La eveniment participă consilieri în carieră din 15 universități de stat din România, iar acțiunea se înscrie în suita de activităţi desfăşurate în vederea îmbunătăţirii metodelor şi tehnicilor de lucru în cadrul centrelor de consiliere din universităţi. Consilierea în carieră este un domeniu de actualitate, având scopul pregătirii absolvenților de universitate pentru impactul cu piața muncii.

„Conducerea Universității „Ovidius" manifestă o preocupare permanentă atât pentru formarea profesională a studenților, cât și față de inserția absolvenților pe piața muncii. Apreciem și susținem desfășurarea acestor evenimente, deoarece în cadrul sesiunilor științifice au loc schimburi de experiențe între profesioniștii mai multor universități, fapt ce aduce un plus valoare în activitatea desfășurată la Centrul de Consiliere", a declarat rectorul Universității „Ovidius", prof.univ.dr. Dănuț Tiberius EPURE.

Biroul de promovare și relații publice,

24 iulie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii