Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:56 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Facultatea de Drept și Științe Administrative, în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Constanța lansarea campaniei „Somnul la volan un pericol real!”

ro

22 Jun, 2015 12:10 583 Marime text
 Facultatea de Drept și Științe Administrative, din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Poliție Constanța - Serviciul Rutier, lansează Campania „SOMNUL LA VOLAN UN PERICOL REAL! ”, care are ca scop informarea și conștientizarea atitudinilor responsabile în traficul rutier de către conducătorii auto şi reducerea riscurilor producerii accidentelor de circulație.
       Evenimentul va debuta cu o conferință de presă, ce va avea loc la data de 23 iunie 2015, ora 10.30, la sediul Serviciului Rutier Constanța și va continua cu distribuirea materialelor informative participanților la trafic în municipiul Constanța și în stațiunea Mamaia. În perioada iunie - septembrie 2015, vor fi distribuite peste 10.000 de materiale promoționale, respectiv brelocuri, flyere, odorizante cu mesajul campaniei. Publicul țintă al campaniei sunt turiștii ajunși pe litoral în vacanță.
         Campania face parte din acțiunile practice ale specializării Poliție Locală din cadrul Facultății de Drept și Administrație Publică, a Universității „Ovidius”, și din cadrul acțiunilor specifice derulate pe perioada sezonului estival 2015 de către Serviciul Rutier Constanța. Aceasta vizează atât prevenirea accidentelor rutiere care au drept cauză conducerea autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența băuturilor alcoolice, cât și responsabilizarea și informarea studenților referitor la aspectele legale privind siguranța traficului, fiind susținută și de alte organizații din mediul public și privat. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii