Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:19 18 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferintă destinată avocaților și tuturor practicienilor în domeniul juridic

ro

25 May, 2012 23:04 612 Marime text

Astăzi, 25 mai, la Universitatea „Ovidius" din Constanța au debutat lucrările conferinței naționale cu tema „Cunoașterea, înțelegerea și aplicarea noilor coduri fundamentale ale României", organizată de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților,în colaborare cu Baroul Constanța și Facultatea de Drept, Științe administrative și Sociologie din cadrul Universității „Ovidius" din Constanța.

Conferința este destinată avocaților și tuturor practicienilor în domeniul juridic și se încadrează în programul de perfecționare continuă a avocaților, aprobat în cadrul Congresului Avocaților, care a avut loc în perioada 10-11 iunie 2011, la București.

În deschiderea manifestării, rectorul Universității „Ovidius" din Constanța, prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure, a arătat că Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative s-a afirmat prin stabilirea unor legături de înalt nivel ştiinţific cu prestigioase instituţii de învăţământ superior din cadrul Uniunii Europene, cât şi prin preocuparea continuă de afiliere la noile instituţii de drept pe plan internaţional. Iar noua coferință națională facilitează înţelegerea de către studenţi a realităţii sociale şi juridice a societăţii româneşti, și totodată, arată deschiderea universității către comunitate.

Biroul de promovare și relații publice

25 mai 2012

Ti-a placut articolul?

Comentarii