Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - „Germana – Limba marilor idei”

ro

25 Sep, 2012 21:32 793 Marime text

Universitatea „Ovidius" din Constanţa, prin specializarea Limba Germană din cadrul Departamentului de Limbi Moderne și Științele Comunicării a Facultății de Litere, va găzdui în perioada 24 septembrie - 20 octombrie expoziţia de fotografie cu titlul „Germana - Limba marilor idei", iniţiată de Ambasada Germaniei la București, în colaborare cu Serviciul German pentru Schimburi Academice (DAAD) şi Goethe - Institut. Expoziția este găzduită de Biblioteca Central Universitară (Bd. Mamaia nr. 124).

Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Dan Bittman şi mulţi alţi români relatează, prin intermediul unei expoziţii-foto, despre experienţele lor legate de limba germană. Proiectul îşi propune să demonteze clasicele prejudecăţi privind dificultatea de a studia şi învăţa limba germană şi să transpună acest demers într-un alt registru.

Vernisajul expoziției va avea loc pe data de 26 septembrie, de la ora 19.30, iar cuvântul de deschidere aparține atașatului cultural dr. Josef Karl. Expoziția de fotografie este completată de o expoziție de carte germană, iar pe data de 3 octombrie, de la ora 16.00, este programată o seară de film, cu proiecția „Der Pianist", de Roman Polanski.

Biroul de promovare și relații publice,

25 septembrie 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii