Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa - Universitatea Ovidius

ro

01 Sep, 2015 17:41 1199 Marime text
Miercuri, 2 septembrie, și joi 3 septembrie 2015, Facultatea de Teologie a Universității „Ovidius” din Constanța găzduiește lucrările Colegiului Decanilor facultăților de teologie ortodoxă din cuprinsul Patriarhiei Române.
Colegiul Decanilor este un for consultativ care se întrunește de două ori pe an, fiind convocat cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. În cadrul ședințelor se discută diverse aspecte privitoare la învățământul teologic universitar din România.
Evenimentul se va desfășura în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, precum și a delegației patriarhale alcătuită din Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop Vicar Patriarhal, coordonatorul Sectorului teologic-educațional al Patriarhiei, și dl. conf.univ.dr. Adrian Lemeni, consilier patriarhal.
Deschiderea lucrărilor va avea loc pe data de 2 septembrie, de la ora 10.30, la sala de conferințe a Hotelului Bulevard și va fi precedată de un Te Deum la Catedrala Arhiepiscopală „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii