Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caravana Admiterii la Ovidius, la Mangalia si Medgidia

ro

15 May, 2012 23:21 733 Marime text

Miercuri, 16 mai, Caravana Admiterii la Universitatea „Ovidius" din Constanța își continuă campania de promovare a ofertei educaționale la Medgidia și Mangalia. Echipa este condusă de rectorul prof.univ.dr. Dănuț Tiberius Epure și formată din cei cinci prorectori ai universității, alături de membrii Biroului de promovare și relații publice. Este pentru prima dată când conducerea universității se întâlnește cu viitorii candidați la „Ovidius", într-un dialog deschis despre avantajele studenției în cea mai mare și importantă instituție de educație și cercetare din Dobrogea.

La ora 11.00, Caravana poposește la Casa de Cultură din Medgidia, iar la ora 17.00, alături de Fundația „Callatis `96" din Mangalia, echipa Universității „Ovidius" se va întâlni cu elevi, profesori și părinți la sala de festivități a Liceului „Callatis" din Mangalia.

Acțiunea va cuprinde, totodată, o donație de carte universitară pentru bibliotecile din Medgidia și Mangalia.

Caravana de prezentare a ofertei educaționale a Universității constănțene a pornit de la Tulcea, în luna aprilie, urmând să ajungă, în această lună, în mai multe localități. Campania de promovare „Ovidius" 2012 a cuprins și Zilele Porților Deschise, la Campusul Universitar, precum și participarea la Târgul Ofertelor Educaționale, acțiune organizată de Inspectoratul Școlar Județean la Pavilionul Expozițional. Caravana a poposit săptămâna trecută și la Călărași, unde au avut loc întâlniri cu elevi și profesori din liceele din oraș.

Biroul de promovare și relații publice

15 mai 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii