Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

5 medalii la Campionatul Național Universitar de Atletism

ro

21 May, 2012 21:39 1432 Marime text

claudia_bobocea.jpgÎn perioada 19-20 mai 2012, o delegație formată din 4 studenți ai Universității „Ovidius" din Constanța a participat la faza finală a Campionatului Național Universitar de Atletism, organizat de Universitatea „Babeș Bolyai" din Cluj.

Studenții constănțeni au obținut 5 medalii - două de aur, două de argint și una de bronz. Astfel, Maria Mazilu (anul II) este noua campioană universitară la 100 m plat cu o performanţă de 12,35 secunde (obținând medalie de aur) şi vicecampioană la 200m plat cu un record personal de 25,27 secunde (medalie de argint).

ilas_nadia.jpgTot două titluri a cucerit şi Claudia Bobocea (anul I, IFR), campioană universitară la 3.000m plat cu o performanţă de 10:08:58 (medalie de aur) şi vicecampioană la 1.500m plat (medalie de argint).

Cea dea cincea medalie aparţine Nadiei Ilaş la 100m garduri cu un record personal de 14,48 secunde, obținând medalie de bronz.

Cel de-al patrulea student de la Universitatea „Ovidius", Dragoș Sbarcea (anul II) s-a clasat pe locul al 4-lea la triplusalt cu o săritură de 13,93 metri.

Rezultatele studenților sunt notabile, cu atât mai mult cu cât Nadia Ilaș este studentă la Facultatea de Litere (specializarea Jurnalism, anul I), iar Claudia Bobocea, la IFR, în cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, egalând în performanțe studenții cursurilor de zi din cadrul facultății. Studenții s-au bucurat de cele mai bune condiții de pregătire teoretică și practică, fiind antrenați să concureze cu cei mai buni colegi ai lor din țară la atletism. Conducătorul delegației constănțene a fos lect.univ.dr. Daniel Duță, iar selecția studenților din cadrul Universității a fost efectuată de prof.univ.dr. Cecilia Gevat și conf.univ.dr. Alin Larion, de la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Biroul de promovare și relații publice

21 mai 2012

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii