Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

25 de ani de învățământ superior economic la Constanța

ro

23 Jun, 2015 16:06 890 Marime text
Cu ocazia aniversării a 25 de ani de învățământ superior economic la Constanța, Facultatea de Ştiinţe Economice, din cadrul Universității „Ovidius”, a organizat, recent, două manifestări științifice: Conferinţa Internaţională „Probleme actuale ale economiei globale” – ediţia a XII-a și Congresul Internaţional „Provocări contabile în mediul de afaceri global” – ediţia I.

Centrele universitare din țară au trimis reprezentanți pentru a transmite mesajul aniversar Facultății de Științe Economice. De asemenea, a fost prezent și Cătălin Predoiu, fost ministru al Justiției.
Conferinţa Internaţională „Probleme actuale ale economiei globale” – ediţia a XII-a a reunit lucrări grupate pe două secțiuni: Afaceri internaţionale şi integrare europeană (Afaceri internaţionale; Integrare europeană; Strategii de dezvoltare regională) și Economia şi administrarea afacerilor (Economie şi științe sociale; Marketing – Management; Finanţe – Contabilitate).

Congresul Internaţional „Provocări contabile în mediul de afaceri global” – ediţia I, organizat de Facultatea de Ştiinţe Economice în colaborare cu Asociația Facultăților de Economie din România (AFER), a cuprins două workshop-uri: Noi tendinţe în domeniul contabil şi implicaţiile lor pentru mediul de afaceri global; Perfecţionarea procesului educaţional în domeniul contabil în raport cu cerinţele mediului de afaceri.
 
Biroul de presă al Universității „Ovidius” din Constanța,
23 iunie 2015

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii